Ko smo se  zaljubili vanjo smo vedeli, da bo to kuža za našo dušo. Sem ter tja smo jo razstavili z večjim ali manjšim uspehom. Čisto na začetku razstavne kariere je postala drugi najlepši pes na razstavi v Mariboru.

Kasneje se je razstavila še na prvi razstavi razstavi 4 Night Split Summer Show in osvojila R.CAC. Ves čas smo z njo tekmovali v agilityu, pa še mama je postala vmes. Zaradi posebnih razlogov smo jo prijavili na razstavo v Vrtojbi, kjer je pri angleškemu sodniku osvojila odlično 1 med veterani. Ponovila uspeh še v Celju in ga okronala na specialni razstavi v Ljubljani. Ne samo to, da smo bili veseli odlične ocene - še bolj smo bili veseli, da psica ves čas razstavljanja uživala. V ringu je pokazala veliko svojega temperamenta in prav v vseh ocenah je bilo zapisano "živahna psica s temperamentom".

Seveda smo ponosni na to, da je mama 31 (živih) mladičev pravk v lepoti. Še bolj pa smo veseli, ker to pomeni da je zdrava in v dobri kondiciji. In to nam daje upanje, da je za njo šele polovica njenega življenja. Radi te imamo, Oli.