Letošnje leto je za našo družino kinološko zelo intenzivno. V tej intezivnosti smo prav iskali čas, da bi lahko razstavili Capija in dokončali slovensko prvaštvo v lepoti.
12. maj 2013 je bil ravno pravi dan za to, ker pa je moj drugi dom le nekaj kilometrov oddaljen smo se prav veselili te razstave. Prav na koncu smo za razstavo navdušili še Roberta in Sandro in tako je našo razstavno ekipo to pot sestavljala moška ekipa - Capi in Taffy Seta del Oro. Taffy, ki je leto prvič postal oče, je pii dobrih petih letih tudi prvič šel na "resno razstavo".
In kako uspešno!
Capi je uspešno zaključil slovenski šampionat. Če vprašate njega, bi raje pasel ali dirjal s frisbeejem a se je to pot prav dobro obnašal tudi na razstavi.


Foto: Bluebullevard

A še bolje se je odrezal Taffy. Po tem, ko je osvojil CAC v svojem razredu je v izboru 6 border collijev postal najlepši border collie na razstavi in osvojil svojo prvo rozeto. Sandra je svoji mami sicer obljubila pokal, a vsega pač ne moreš imeti... Ali pač.

S Taffyem smo se šli pokazati še v grupi - in Taffy je postal drugi najlepši ovčar na razstavi - R.BOG! In osvojil svoj prvi pokal. Lepo je bilo videti Sandrine solze sreče. In odločitev - da gremo dalje :-). Hrušica, pridemo!A ja - pa vse najboljše za svoj prvi rojstni dan, naša draga mala modra miš Daisy. :-)