Kar je čisto naključje, ali pa tudi ne. Naša Daisy je k nam prišla v starosti dobrih treh mesecev. Dobre tri mesece pa je stara tudi njena sestrica Daisy. Daisy bi morala te dni odleteti na daljno Švedsko, pa se je zalomilo.
Tako je ostala doma, s svojo mamo in bratom Dustyem. A za Daisy si vsi želijo lastnega, novega lastnika.

Daisy je manjša, aktivna psička. Njeni vzreditelji so jo ves čas pripravljali za življenje na daljnem Švedskem. Je sobno čista, vajena vrvice in ovratnice, odlično socializirana.

Rada ima otroke, hrup je ne moti, ima močan plenski nagon, pozna kliker trening. Glede na to, da izhaja iz kombinacije psov, ki so izrazito športni (agility, frisbee, ovce) bi si zanjo želeli aktivnega športnega lastnika / lastnico. Kuža ali muca doma nista težava.
Sredi januarja je preživela vikend kot spremljevalka na razstavi psov,  kjer se je z bratom Dustyem odlično zabavala, za povrhu pa prvič spala v hotelu ter nastopila na televiziji.

Vse informacije vam bodo njeni vzreditelji z veseljem posredovali po telefonu 041 387 577 ali 040 911 896 oziroma e-mailu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.